Villkor & info

Betalning

Betalning i vår webshop kan ske på flera olika sätt:

  • betalning i förskott till vår bankgiro 640-9908 (vid internationell betalning; IBAN = SE74 5000 0000 0501 1106 3302. BIC = ESSESESS.)
  • leverans mot postförskott eller efterkrav
  • kortbetalning (Mastercard, Visa eller Maestro)
  • fakturabetalning via Klarna.
  • Apple Pay, Google Pay eller Shop Pay.

Leveranstid

Beställningar levereras från oss inom sju dagar från beställning, om ej annan överenskommelse träffats.

Fraktkostnader

Fraktpriser beräknas automatisk i kassan.

Vid behov sänder vi via DHL med efterkrav. Denna transportmetod används alltid när det gäller skrymmande försändelser som till exempel kapellbågar, kapellväv, stolar och liknande.

Moms

All försäljning inom Sverige eller EU inkluderar lagstadgad moms. Detta gäller dock inte till momsregistrerade företag.

Försäljning utanför EU är exklusive moms. Den lagstadgade lokala momsen tillkommer som faktureras till kunden av fraktbolaget vid leverans.

Retur- och ångerrätt

I enlighet med distans- och hemförsäljningslagen har du som e-handelskund 14 dagars rätt att ångra köpet. Tidsfristen gäller från den dagen du mottagit dina varor. Returfrakten vid ånger skall bekostas av kunden. Returrätten omfattar inte tillskurna eller måttbeställda varor. I händelse av ånger ber vi er kontakta oss före retur så att vi kan lösa praktiska detaljer som returadress, återbetalning m.m.

Villkor vid kapelltillverkning

När det gäller kapell som är specialtillverkade för just din båt gäller att detta köp är undantaget distans- och hemförsäljningslagen. Vi ingår ett avtal som föregås av en tydlig offert med alla villkor. Detta köp ger inte med automatik 14 dagars ångerrätt. Naturligtvis är vi lyhöda för reklamationer, men kontakta oss först

Personuppgifter

Vi garanterar att lämnade personuppgifter inte kommer att delges eller överlämnas till tredje part eller annat företag. 
När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter och då godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet. Vi kan komma att använda dina kontaktuppgifter för eget framtida bruk då vill vill delge er nyheter eller erbjudanden. 
För att se mer om hur vi hanterar dina personuppgifter hänvisar vi till vår Integritetspolicy.