Om oss

Seaside är sedan 1996 en av landets ledande återförsäljare av båtkapell, kapell- väv och beslag. Vi levererar båtkapell av högsta kvalité tillsammans med några av Skandinavien, Frankrike och Englands främsta kapellmakare. Vi har ett brett sortiment av beslag, vårdande produkter för ditt kapell, kapellväv och tillbehör. Med avancerad 3D/CAD teknik tillverkar vi egna kapell och dynor samt utför kapellreparationer.

Vi har en komplett båttillbehörsbutik och det mesta finns i vår webbshop på denna sida.
Vår ambition är att ge den bästa service och kunskap som ni som kund kan förvänta er. Vi fokuserar på snabba leveranser, bra leverantörer, hög kvalité på våra produkter och personlig service.

Trygghet är ett annat viktig ledord. Som e-handelskund skall ni enkelt förstå sortimentet och villkoren. Ni skall ha trygga betalningsformer och självklart ha full uppbackning om något går snett. Allt detta är något som vi värnar om. Vid minsta frågetecken eller synpunkt, tveka inte att kontakta oss och delge dina tankar.

Vi bedriver vår verksamhet i centrala Kungälv. Geografiskt sett ett perfekt läge nästan mitt på västkusten.

Vi välkomnar våra kunder på besök. Kanske vill du lämna ditt gamla kapell personligen och föredrar att kika på eller avhämta beställda produkter. I sidfoten hittar ni kontaktuppgifter.