ÅRSKRÖNIKA

DECEMBER 2023

Seaside Marin navigerar genom 2023

– ett intensivt år av specialtillverkade båtkapell

När vi nu hissar seglen och sätter kurs mot det nya året, vill vi ta en stund att reflektera över de minnen och framgångar som 2023 har fört med sig.

 Året inleddes med att vi förvandlade vår butik med en ny entré och en förbättrad, mer inspirerande layout. Vi hoppas att denna förändring har satt en positiv och uppfriskande ton för ert besök hos oss.

 Under året har vi fått privilegiet att utveckla många unika båtkapell, skräddarsydda för att uppfylla varje kunds specifika önskemål och behov. Bland annat från de eleganta Dufour 375 och Beneteau First 40,7 till kraftfulla Aquador- och Brandskärbåtar samt den ståtliga Fleming 65, där varje projekt har varit en chans att demonstrera vår passion och expertis.

 Under våren visade vi upp vår kunskap på Eriksberg Boat Show i Göteborg. Där mötte vi båtälskare från alla håll och kunde dela med oss av vår passion för hantverket och havet.

Det har varit ett roligt och intensivt år av specialtillverkade båtkapell. Varje kapell vi skapat, varje precisionssydd söm och varje detaljerad montering har varit kritiska komponenter i vår mission att erbjuda era båtar optimalt skydd samtidigt som vi framhäver båtarnas estetiska skönhet.

 Nu ser vi fram emot att navigera genom 2024 tillsammans med er och fortsätta att leverera kunskap, service och kvalité. Ett stort tack till alla våra kunder och samarbetspartners för ett år av förtroende och gott samarbete.

 Gott nytt år och god vind!

 Team Seaside Marin